Να στείλετε μήνυμα

Μεταχειρισμένες εκσκαφικές μηχανές CAT με μήκος βύθισης 5700 mm και λειτουργικό βάρος 20930 kg

1
MOQ
negotiable
τιμή
Μεταχειρισμένες εκσκαφικές μηχανές CAT με μήκος βύθισης 5700 mm και λειτουργικό βάρος 20930 kg
Χαρακτηριστικά Εκθεσιακός χώρος Περιγραφή προϊόντων Ζητήστε ένα απόσπασμα
Χαρακτηριστικά
Προδιαγραφές
Μέγιστο βάθος ανασκαφής: 6710 χιλιοστά
Μέγιστη ακτίνα σκαψίματος: 9850mm
ταχύτητα πορείας: 30,5/5,7 χλμ/ώρα
Δυνατότητα δεξαμενής καυσίμου: 410 λίτρα
Μέγεθος ραβδί: 2900 χιλιοστά
Δύναμη σκάψης με ραβδί: 106.4kN
Δυνατότητα κουβάς: 0.80m3
Δύναμη σκάψης κουβάς: 140.1kN
Υψηλό φως:

5700mm Boom μεταχειρισμένα σκάφτρα CAT

,

Συμπληρωματικές υδραυλικές εκσκαφές CAT

Βασικές πληροφορίες
Place of Origin: United States
Μάρκα: CAT
Model Number: 320D
Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Συσκευασία λεπτομέρειες: συσκευασία εμπορευματοκιβωτίων/πλαισίων
Delivery Time: 20Days
Όροι πληρωμής: Τ/Τ
Περιγραφή προϊόντων

Περιγραφή του προϊόντος:

Σύνοψη προϊόντων: Χρησιμοποιημένα σκάφη CAT

Αν ψάχνετε για ένα αξιόπιστο και υψηλής ποιότητας εξορυκτικό, μην κοιτάξετε πέρα από την επιλογή μας από μεταχειρισμένα εξορυκτικά CAT.Οι εκσκαφείς CAT που χρησιμοποιούνται απαλά είναι η ιδανική λύση για τις ανάγκες κατασκευής σας.

Χαρακτηριστικά του προϊόντος
 • Τόνωση: 20 τόνους
 • Δύναμη σκάψης με μπαστούνι: 106,4kN
 • Έτος: 2019
 • Μέγιστη ακτίνα σκάψης: 9850 mm
 • Συνολικό ύψος μεταφοράς: 3050 mm
Ιδιότητα στην οποία μπορείτε να Έχετε Πιστοσύνη

Οι μεταχειρισμένες μηχανές CAT έχουν ελεγχθεί και συντηρηθεί ώστε να είναι σε καλή κατάσταση και έτοιμες για οποιαδήποτε εργασία.Μπορείτε να εμπιστευτείτε ότι οι εξορυκτές μας θα προσφέρουν αξιόπιστη απόδοση και υψηλή απόδοση σε κάθε έργο.

Πολλαπλομορφία και Δύναμη

Με χωρητικότητα 20 τόνων και δύναμη σκάβωσης 106,4 kN, οι χρησιμοποιημένοι εξορυκτές CAT είναι εξοπλισμένοι για να χειριστούν ένα ευρύ φάσμα εργασιών, από την σκάβωση χαρακωμάτων έως την φόρτωση φορτηγών.Η μέγιστη ακτίνα ανασκαφής 9850 mm και το συνολικό ύψος μεταφοράς 3050 mm παρέχουν την απαραίτητη εμβέλεια και μέγεθος για την αντιμετώπιση οποιουδήποτε χώρου εργασίας.

Έτος: 2019

Η επιλογή μας από χρησιμοποιημένα σκάφη CAT είναι όλα από τα τελευταία μοντέλα του 2019, διασφαλίζοντας ότι λαμβάνετε την πιο προηγμένη τεχνολογία και χαρακτηριστικά για τις κατασκευαστικές σας ανάγκες.Αυτό σημαίνει επίσης ότι οι εξορυκτές μας έχουν μικρό ωράριο λειτουργίας και είναι σε εξαιρετική κατάσταση, παρέχοντάς σας μεγάλη αξία για την επένδυσή σας.

Συμπεράσματα

Συμπερασματικά, οι μεταχειρισμένες εξορυκτικές μηχανές CAT προσφέρουν την τέλεια ισορροπία ποιότητας, απόδοσης και προσιτότητας.Αυτά τα σκάψιμα είναι ιδανικά για κάθε κατασκευαστικό έργο.Μην χάσετε την ευκαιρία να προσθέσετε ένα αξιόπιστο και ισχυρό εξορυκτικό στον στόλο σας σε ένα κλάσμα του κόστους ενός νέου.Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την επιλογή μας από χρησιμοποιημένα σκάφη CAT!

 

Χαρακτηριστικά:

 • Ονομασία προϊόντος: Χρησιμοποιημένες εκσκαφικές μηχανές CAT
 • Μέγιστο βάθος σκάψης: 6710 mm
 • Διάρκεια πριόνου: 5700 mm
 • Δυνατότητα δεξαμενής καυσίμου: 410L
 • Συνολικό πλάτος μεταφοράς: 2800 mm
 • Υδραυλικό σύστημα: 260L
 • Μηχανές εκσκαφής
 • Ελαφριά χρησιμοποιούμενα σκάφη CAT
 • Υδραυλικές εκσκαφές CAT που χρησιμοποιήθηκαν προηγουμένως
 • Υψηλή απόδοση
 • Διαρκής
 • Αποδοτική κατανάλωση καυσίμου
 

Τεχνικές παραμέτρους:

Υδραυλικές εκσκαφές CAT που χρησιμοποιήθηκαν προηγουμένως Εκμεταλλευόμενες εκσκαφές Caterpillar προς πώληση
Δύναμη σκάψης με ραβδί 106.4kN
Μετατόπιση 6.37L
Εργασιακή μάζα (kg) 20930KG
Δυνατότητα υδραυλικής δεξαμενής 120 λίτρα
Έτος 2019
Υδραυλικό σύστημα 260 λίτρα
Τόνωση 20 τόνους
Ταχύτητα ταξιδιού 30,5/5,7 χλμ/ώρα
Συνολικό πλάτος μεταφοράς 2800 χιλιοστά
Δύναμη 103kw/2000 στροφές ανά λεπτό
 

Εφαρμογές:

Χρησιμοποιημένες Εκσκαφές CAT Η τέλεια επιλογή για τις κατασκευαστικές σας ανάγκες

Αν ψάχνετε για έναν αξιόπιστο και υψηλής ποιότητας εξορυκτήρα, μην κοιτάξετε πέρα από την επιλογή μας από Used CAT Excavators.Αυτά τα ανακυκλωμένα σκάψιμα Caterpillar είναι η τέλεια λύση για κάθε κατασκευαστικό έργο, προσφέροντας άριστη απόδοση σε ένα κλάσμα του κόστους μιας νέας μηχανής.

Προδιαγραφές προϊόντος
 • Ετικέτα:ΚΑΤ
 • Αριθμός μοντέλου:320D
 • Τόπος προέλευσης:Ηνωμένες Πολιτείες
 • Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας:1
 • Χρόνος παράδοσης:20 ημέρες
 • Εργασιακό βάρος (kg):20930
 • Μέγιστο ύψος ανασκαφής:9840 χιλιοστά
 • Μέγεθος της ράβδου:2900 χιλιοστά
 • Συνολική διάρκεια μεταφοράς:9460 χιλιοστά
 • Ταχύτητα κλίσης:11.5 στροφές ανά λεπτό
Ιδανικό για Οποιαδήποτε Κατασκευαστική Έργο

Οι εκσκαφείς CAT που χρησιμοποιούμε με ευκολία είναι κατάλληλοι για ένα ευρύ φάσμα κατασκευαστικών έργων, από μικρές κατοικίες μέχρι μεγάλες εμπορικές κατασκευές.Με τις ισχυρές τους επιδόσεις και τις ευέλικτες δυνατότητές τους, αυτές οι μεταχειρισμένες εξορυκτικές μηχανές Caterpillar για πώληση μπορούν να χειριστούν οποιαδήποτε εργασία με ευκολία.

Εξασφάλιση αξιοπιστίας και ποιότητας

Στην Used CAT Excavators, φροντίζουμε πολύ να διασφαλίσουμε ότι όλα τα μηχανήματά μας πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και αξιοπιστίας.Κάθε εκσκαφέας ελέγχεται και δοκιμάζεται από την ομάδα εξειδικευμένων τεχνικών μας για να διασφαλιστεί ότι ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των πελατών μας..

Αποδοτική λύση

Η επένδυση σε ένα νέο εξορυκτήρα μπορεί να είναι ένα σημαντικό κόστος για οποιαδήποτε κατασκευαστική εταιρεία.προσφέροντας το ίδιο επίπεδο απόδοσης σε πολύ χαμηλότερο κόστοςΕπιλέγοντας τις μεταχειρισμένες εξορυκτικές μηχανές Caterpillar για πώληση, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα χωρίς να συμβιβάσετε την ποιότητα.

Εύκολη και βολική διαδικασία αγοράς

Η παραγγελία ενός μεταχειρισμένου εξορυκτήρα CAT από εμάς είναι μια απλή και άνευ προβλημάτων διαδικασία.Ο χρόνος παράδοσης μας των 20 ημερών εξασφαλίζει ότι θα λάβετε το μηχάνημά σας εγκαίρως, έτοιμοι να ξεκινήσουμε τη δουλειά.

Μην χάσετε τις μεταχειρισμένες μηχανές CAT

Με τις εξαιρετικές επιδόσεις, την αξιοπιστία και την οικονομική τους απόδοση, οι μεταχειρισμένες μηχανές CAT είναι απαραίτητες για κάθε κατασκευαστικό έργο.Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία να πάρετε ένα εκσκαφέα υψηλής ποιότητας σε μεγάλη τιμή.Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να κάνετε την παραγγελία σας και να δοκιμάσετε τα οφέλη ενός CAT εκσκαφέα για τον εαυτό σας!

 

Προσαρμογή:

Προσαρμοσμένη εξυπηρέτηση για μεταχειρισμένα σκάφη CAT
Ετικέτα: CAT
Αριθμός μοντέλου: 320D
Χώρος προέλευσης: Ηνωμένες Πολιτείες

Ψάχνετε για ποιοτικά μεταχειρισμένα σκάφη CAT; Μην ψάχνετε άλλο! Προσφέρουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες για ελαφρά μεταχειρισμένα σκάφη CAT, επίσης γνωστά ως ανακυκλωμένα σκάφη Caterpillar.Οι εκσκαφείς μας προέρχονται απευθείας από τις ΗΠΑ., εξασφαλίζοντας την υψηλότερη ποιότητα και αξιοπιστία.

Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας: 1

Είτε χρειάζεστε ένα σκάφος είτε έναν στόλο, σας καλύπτουμε, η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας μας είναι ένα, κάνοντας εύκολο να πάρετε τον εξοπλισμό που χρειάζεστε.

Χρόνος παράδοσης: 20 ημέρες

Καταλαβαίνουμε ότι ο χρόνος είναι πολύ σημαντικός όταν πρόκειται για τα έργα σας γι' αυτό εγγυόμαστε ένα χρόνο παράδοσης 20 ημερών για όλους τους μεταχειρισμένους εξοπλισμούς CAT.

Συνολικό ύψος μεταφοράς: 3050 mm

Οι εκσκαφείς CAT 320D έχουν συνολικό ύψος μεταφοράς 3050 mm, καθιστώντας τους εύκολα μεταφερόμενους στον χώρο εργασίας σας.

χωρητικότητα κουβάς: 0,80m3

Η χωρητικότητα του κουβά των εξορυκτών μας είναι 0,80m3, παρέχοντάς σας αποτελεσματικές και αποδοτικές ικανότητες σκάψης.

Εργασιακό βάρος (kg): 20930KG

Με λειτουργικό βάρος 20930KG, οι εκσκαφείς CAT 320D μας είναι βαριές μηχανές που μπορούν να χειριστούν οποιαδήποτε εργασία.

Διάστημα της ράβδου: 2900 mm

Το μήκος των σκαπανών μας είναι 2.900 χιλιοστά, δίνοντάς σας την εμβέλεια που χρειάζεστε για τα έργα σας.

Μέγιστο βάθος ανασκαφής: 6710 mm

Οι εκσκαφείς μας CAT 320D έχουν μέγιστο βάθος σκάβωσης 6710 χιλιοστών, ιδανικό για οποιαδήποτε βαθιά εκσκαφή.

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για να μάθετε περισσότερα για τις εξατομικευμένες υπηρεσίες μας και να πάρετε τα χέρια σας σε αυτά τα κορυφαία μηχανήματα.

 

Συσκευή και αποστολή:

Συσκευή και αποστολή μεταχειρισμένων σκαπανών CAT

Στην Used CAT Excavators, προσέχουμε πολύ στην συσκευασία και την αποστολή των προϊόντων μας για να διασφαλίσουμε ότι φτάνουν σε άριστη κατάσταση για τους πελάτες μας.

Συσκευή

Όλα τα χρησιμοποιημένα σκάφη CAT ελέγχονται προσεκτικά και καθαρίζονται πριν συσκευαστούν για αποστολή.και συσκευασία φυστικιών για την προστασία του εξορυκτήρα κατά τη διάρκεια της μεταφοράς.

Για μεγαλύτερες εκσκαφές, χρησιμοποιούμε ειδικά κατασκευασμένα κιβώτια για να παρέχουν επιπλέον προστασία κατά τη μεταφορά.Αυτά τα κιβώτια έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν στις συγκεκριμένες διαστάσεις του εξορυκτήρα και ενισχύονται με ανθεκτικό ξύλο για μεγαλύτερη αντοχή.

Ναυτιλία

Προσφέρουμε παγκόσμια αποστολή για τα μεταχειρισμένα σκάφη CAT. Συνεργαζόμαστε με αξιόπιστες εταιρείες ναυτιλίας για να εξασφαλίσουμε την ασφαλή και έγκαιρη παράδοση των προϊόντων μας.

Για τις εγχώριες αποστολές, χρησιμοποιούμε χερσαίες μεταφορές για μικρότερα εξορυκτικά και φορτηγά για μεγαλύτερα.Χρησιμοποιούμε αεροπορικό ή θαλάσσιο φορτίο ανάλογα με τις προτιμήσεις του πελάτη και το μέγεθος του εξορυκτήρα.

Παρέχουμε επίσης πληροφορίες παρακολούθησης για όλες τις αποστολές, ώστε οι πελάτες μας να μπορούν εύκολα να παρακολουθούν την πρόοδο της παραγγελίας τους.

Τελική επιθεώρηση

Πριν το εξορυκτικό βγει από την αποθήκη μας, υποβάλλεται σε τελική επιθεώρηση για να βεβαιωθούμε ότι πληροί τα υψηλά πρότυπα ποιότητας και είναι έτοιμο για χρήση μόλις φτάσει.

Η ομάδα μας ελέγχει προσεκτικά όλα τα εξαρτήματα και τις λειτουργίες του εξορυκτήρα για να βεβαιωθεί ότι όλα είναι σε λειτουργική κατάσταση.Όλες οι απαραίτητες επισκευές ή προσαρμογές γίνονται αυτή τη στιγμή για να εξασφαλιστεί η πλήρης ικανοποίηση του πελάτη.

Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την Used CAT Excavators. Δεσμευόμαστε να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες συσκευασίας και αποστολής για τους πολύτιμους πελάτες μας.

 

Γενικά ερωτήματα:

 • Ε: Ποια είναι η εμπορική ονομασία αυτού του προϊόντος;
  Α: Το εμπορικό σήμα αυτού του προϊόντος είναι CAT.
 • Ε: Ποιος είναι ο αριθμός μοντέλου αυτού του προϊόντος;
  Α: Ο αριθμός μοντέλου αυτού του προϊόντος είναι 320D.
 • Ε: Πού παράγεται αυτό το προϊόν;
  Α: Αυτό το προϊόν κατασκευάζεται στις Ηνωμένες Πολιτείες.
 • Ε: Ποια είναι η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας για αυτό το προϊόν;
  Α: Η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας για αυτό το προϊόν είναι 1.
 • Ε: Πόσος είναι ο χρόνος παράδοσης για αυτό το προϊόν;
  Α: Ο χρόνος παράδοσης για αυτό το προϊόν είναι 20 ημέρες.
Συνιστώμενα προϊόντα
Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Φαξ : 86-152-1569-3222
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)